Matopplevelser

Nyt en deilig lunsj i flotte omgivelser! Kafé To Tårn har uteservering i Borggården kl. 11-16 hver dag i perioden 8. - 24. juli.

8. juli: Klempe og Dons i Erkebispegården

Klempe og Dons inntar Herresalen i Erkebispegården - byens flotteste festsal. Mantraet deres har alltid vært å skape mat- og drikkekombinasjoner som er skreddersydd for hverandre, og denne gangen har de latt seg inspirere av Erkebispegårdens rikholdige historie. Opplev en middag i Herresalen – slik du aldri har opplevd den før.

10 retter - 10 cocktails. 50% Håvard Klempe + 50% Jørgen Dons = 100% Klampen i bånn

Pris kr. 2.500, - per pers. Oppmøte Borggården.

15. juli: Herremåltid i regi av To rom og kjøkken

Vi gjentar suksessen! Roar Hildonen, sammen med sitt kokke- og servitørteam, tar deg med på en unik kulinarisk reise i Erkebispegården. Her slåes det virkelig på stortromma. Teamet fra To Rom og Kjøkken har valgt ut råvarer i verdensklasse fra Trøndelag. Til maten serveres utsøkte drikkevarer fra topprodusenter fra To Rom og Kjøkken sin unike kjeller.

Vi starter i Museet Erkebispegården med servering av champagne og små delikatesser, før vi ender opp i den historiske og unike Herresalen, hvor du blir servert et festmåltid av de sjeldne med musikalske innslag fra Trondheimssolistene.

Pris per person: kr. 2 400,- Dette inkluderer aperitiff og 5-retters meny med tilhørende drikkepakke. Begrenset antall plasser. Oppmøte i Borggården ved Museet Erkebispegården kl. 18.