Barneaktiviteter

2. til 18. juli arrangeres Sommer i Borggården for andre år på rad ute og inne i Erkebispegården i Trondheim. Målet er å tilby god stemning og aktiviteter som bringer frem feriefølelsen for besøkende i alle aldre.

"Olav kommer tilbake" og andre forestillinger

I år jobbes det med et enda bredere tilbud til barn og familier. Christine Aspenberg fra Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider (NDR) skal også denne gangen tilby teater, historiefortelling og gjøgling sammen med Magnus Winsvold og Ole Fredrik Wannebo. Trioen er i gang med å utarbeide et helt nytt teaterstykke "Olav den hellige kommer tilbake". Winsvold og Wannebo kommer også med forestillingen «Museumsloftet», en forestilling for de minste, som ble utviklet høsten 2020. Ikke mange fikk sett forestillingen, da reglene for smittevern ble strammet inn rett før premieren. Endelig er den åpen for publikum!

La barna prøve seg som steinhugger eller arkeolog

I tillegg blir det ulike aktiviteter for kreative barn som ønsker å prøve seg som steinhugger, arkeolog eller kronemaker. Nytt av året er «Familieduellen». To ganger om dagen er det mulig å være med på denne konkurransen. Den familien som raskest klarer å løse oppgavene og finne den forvunnede kongen vinner en fantastisk premie! Escape Room var det mest populære tilbudet under Sommer i Borggården i fjor. Det vil også bli et tilbud denne sommeren.