Herremåltider

9. og 10 juli inviterer restaurant To rom og kjøkken til Herremåltider i den ærverdige Herresalen. Helgen etter, 16. og 17. juli, gjør Britannia det samme. Dette er duket for festmåltid med historisk sus - inspirert av erkebiskopens gilder.

Herresalen har siden slutten av 1200-tallet tatt imot gjester for viktige møter og storslåtte middager. Historien forteller om langveisfarende frukter og eksotiske råvarer. Måltidene skulle mette alle sanser!

Herremåltidene starter i Museet Erkebispegården med en kort introduksjon til Erkebispegårdens historie og museets utstilling. Det blir servert champagne og små delikatesser, før vi ender opp i den ærverdige Herresalen, hvor du blir servert et festmåltid av de sjeldne og et musikalsk innslag.

Pris per person: kr. 2 400,- Dette inkluderer aperitiff og 5-retters meny med tilhørende drikkepakke. Begrenset antall plasser. Arrangementet vil følge til enhver tid gjeldende smittevernregler. Oppmøte i Borggården kl. 18

Detter er gjort mulig gjennom et samarbeid med Nidarosdomens Restaureringsarbeider, Britannia Hotel og To rom og kjøkken.