Førsteklasses matopplevelser

Herremåltider i Herresalen

Fredag 9. inviterer restaurant To rom og kjøkken til Herremåltider i den ærverdige Herresalen - Trondheims fremste representasjonslokale. Fredag 16.. juli, gjør Britannia Hotel det samme.

Herremåltidene starter i Museet Erkebispegården med champagne, små delikatesse en kort introduksjon til Erkebispegårdens historie. Vi går videre til Herresalen i Erkebispegårdens eldste fløy, hvor vi blir servert et festmåltid av de sjeldne og et musikalsk innslag av Trondheimssolistene.

Pris per person: kr. 2 400,- Dette inkluderer aperitiff og 5-retters meny med tilhørende drikkepakke. Begrenset antall plasser. Arrangementet vil følge til enhver tid gjeldende smittevernregler. Oppmøte i Borggården kl. 18

Detter er gjort mulig gjennom et samarbeid med Nidarosdomens Restaureringsarbeider, Britannia Hotel og To rom og kjøkken.

Ølsmaking i Erkebispegården

E.C. Dahls Bryggeri er kjent for de fleste. De har brygget øl i Trondheim siden 1856 og nå er de mer aktive enn på lang tid. Under Sommer i Borggården tilbyr de ølsmaking sammen med Klostergården og Hogna Brygg. Klostergården Bryggeri ligger idyllisk til på Tautra og har i en årrekke vært en skatt for øl-elskere både i og utenfor Trøndelag. Hogna Brygg holder til på Kotsøy og har på kort tid etablert seg som et av landets mest spennende bryggeri.

Onsdag 7. og torsdag 8. juli serverer Klostergården og E.C. Dahls smaksprøver på tre øl fra hvert sitt bryggeri. Onsdag 14. og torsdag 15. juli gjør Hogna Brygg og E.C. Dahls det samme.

Pris kr. 350. Oppmøte i Borggården. Varighet 1 ½ time.