Nytt Escape Room

Escape room har vært et av de mest populære tilbudene under Sommer i Borggården. Både familier, studenter og firmagrupper har utfordret seg selv og hverandre med ulike oppgaver for å finne løsning på gåten.

I sommer tilbyr vi to ulike Escape Rooms i Erkebispegården:

Escape Room i hvelvrommet

Er du flink til å løse koder og gåter? Ta med familien eller vennene dine, følg ledetråder og løs oppdraget før tiden går ut. Året er 1537 og erkebiskop Olav Engelbrektsson må flykte fra Trondheim. I alt kaoset finner han ikke den verdifulle Olavsøksen. De danske soldatene nærmer seg…

Pris per gruppe kr. 400. Oppmøte i Borggården ved den turkise skulpturen. Varighet ca. 45 minutter. Egnet for hele familien. NB: ikke universell utforming. 8. - 24. juli 11 - 16.

Escape Room i kongekammeret

Er du flink til å løse koder og gåter? Ta med familien eller vennene dine, følg ledetråder og løs oppdraget før tiden går ut. Guiden trenger hjelp! Noen har stjålet lykkestatuetten til guiden. Guiden mistenker at det er den onde kongen som har gjort det. Hen har nemlig funnet et kart som fører til kongens kammer…

Gruppepris kr. 400. Oppmøte i Borggården. Varighet ca. 45 minutter. Egnet for hele familien. NB: ikke universell utforming. 8. - 24. juli kl. 11 - 16.