Teater Basun

Teater Basun består av Magnus Winsvold, Ole Fredrik Wannebo og Christine Therese Aspenberg. De møttes gjennom jobb på Sverresborg, Trøndelag Folkemuseum som dramaformidlere.

De skjønte fort at de hadde en god kjemi og at de alle likte alt som var litt rart. For det er vel ingenting som er for rart? Og det er jo bare fantasien som setter grenser på hva man kan gjøre på en scene!

Nå kommer de tilbake til Sommer i Borggården. I år med to nye teaterforestillinger, sprell og fanterier. Den kjente historien om Askepott skal dekonstrueres og settes sammen igjen, med hjelp av publikum. Hvorfor er egentlig den onde stemoren så ond, burde Askepott egentlig gifte seg med prinsen, eller kanskje hun skal gå sine egne veier? Og alle, også publikum, skal jo selvfølgelig på ball!

I årets hovedforestilling møter vi vakten Trond. Hans viktigste arbeidsoppgave er å vokte den dyrebare krona. Hva skjer når en slu tyv klarer å lure seg inn på museet og stjele den? Og hva er alle de mystiske lydene, spøker det?

Har du lyst til å se en forestilling eller to, oppleve banebrytende sjonglering, livsfarlig enhjulssykling eller bare slå av en prat med en av de merkelige skikkelsene i Teater Basun, kom til Borggården i sommer!