Kulinariske reise i Herresalen

Roar Hildonen, sammen med sitt kokke- og servitørteam, tar deg med på en unik kulinarisk reise i Erkebispegården. Her slåes det virkelig på stortromma, og Roar og hans team har samlet førsteklasses råvarer i verdensklasse fra Trøndelag og serverer det sammen med utsøkte drikkevarer fra topprodusenter fra sin unike kjeller.

Oppmøte ute i Erkebispegården 1. august kl. 18.00. Vi får en kort omvisning i kunstutstillingen i Lavetthuset sammen med Killi Olsen. Videre til museet for en omvisning der, med champagne og små delikatesser, før vi ender opp i den historiske og unike Herresalen, hvor du blir servert et festmåltid av de sjeldne.

Detter er gjort mulig gjennom et samarbeid med Nidarosdomens Restaureringsarbeider og restaurant To Rom og Kjøkken.

Pris: kr. 1 900 per person. Oppmøte 1. august senest kl. 18. Begrenset antall billetter. Billetter kjøpes på Hoopla.